Jens Rydén
Jens Rydén

Ny och bättre hemsida

Jag har gått en WordPress-kurs via webben hos Distansskolan och beslöt mig för att som övningsuppgift bygga en ny hemsida till mitt företag i WordPress. Läser du detta har du uppenbart hittat den. Tidigare har jag byggt ett par bloggar samt några hemsidor i den miljö som WordPress tillhandahåller via sina servrar. Det är ett enkelt sätt att jobba men ger samtidigt många begränsningar och färre valmöjligheter. I och med kursen har jag nu en WordPress-sida som ligger på det webb-hotell jag använder mig av.

Kursen var bra och jag kan varmt rekommendera Distansskolan om du vill lära dig mer om WordPress. Kursavgiften är mycket rimlig – knappt 3000 SEK – och du får så mycket mer för pengarna än vad du kan få under en traditionell utbildning där man mer eller mindre stoppas full av information under ett fåtal timmar. På Distansskolan kunde jag ta det hela i min egen takt och när jag hade tid. Ett upplägg och en lösning som passade mig perfekt.

Den här avdelningen av hemsidan som jag kallar för Blogg kommer att fyllas med berättelser från jobb och annat som är relaterat till min verksamhet. Om du prenumererar får du en ping när det dyker upp något nytt här.

Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *