Förnya dina gamla foto och bevara historian

Har du fotografier på släktingar, miljöer eller något annat med anknytning till dig själv, din släkt och din historia? Är fotografierna påverkade av tiden som har gått sen de togs?

Allting åldras och när det gäller fotografier innebär detta att de blir visuellt försämrade med sprickor i fotopapper, förlorad svärta, bleknande färger och synligt färgstick. De allra flesta fotografier går dock att förbättra avsevärt med hjälp av restaurering så innan du åter stoppar undan fotografiet från när farfars far och mor gifte sig fundera på om det inte vore trevligt att förnya det. Tänk att ha det i bra skick och kanske till och med förstorat samt inramat och hängandes på väggen? Det vore väl bra mycket trevligare än den där tavlan från IKEA som hänger i hundratusentals andra hem också? Ett släktfoto är även en perfekt present till dina föräldrar och andra släktingar. Tänk att få uppleva ovanstående foto i färg när det aldrig ens har varit i färg? Det gör att farfars far och mor upplevs på ett nytt sätt.

Att restaurera och kolorera är ett digert handarbete som tar tid och det måste du vara medveten om när du beställer jobbet. Vi kommer överens om ett pristak dock så du kommer aldrig att få någon svettig överraskning på fakturan.

Jag hjälper dig gärna att förnya din historia.

Ett litet portfolio

Restaurering
Restaurering
Restaurering
Restaurering
Restaurering
Restaurering